Livrare si Transport

Livrare comenzi


Comenzile se livreaza prin curier rapid DPD, Fan Courier sau Urgent-Cargus.

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.

Majoritatea comenzilor sunt executate/procesate si expediate in 1-3 zile lucratoare de la confirmarea graficii sau BT ("Bun de Tipar").


Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei


Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 500lei, taxa de transport este de 20 lei/colet.

Pentru comenzile cu o valoare peste 500 lei, livrarea este GRATUITA

Metode de plata


Produsele comandate pe www.etitech.ro
se pot achita prin urmatoarele metode de plata:

- Transfer bancar. Daca alegeti optiunea de plata prin transfer bancar, veti primi un e-mail cu factura si informatiile legate de contul bancar, detinatorul contului si banca. Produsele trebuiesc achitate integral. Dovada efectuarii platii va trebui sa fie trimisa prin e-mail la info [at] etitex.ro

- Plata cu cardul. Daca alegeti optiunea de plata cu cardul, veti primi un e-mail cu factura si linkul de plata securizat pentru plata.
  Securitatea informatiilor ce decurg din plata online cu cardul este garantata de Netopia Payments. Etitech SRL NU stocheaza date legate de informatiile bancare !

- Plata numerar (cash) la livrarea produselor, (valabil doar pentru produsele stocabile/nepersonalizate). Vei achita contravaloarea comenzii tale in momentul receptionarii produselor direct curierului care iti efectuaza livrarea. Dupa achitarea sumei vei primi chitanta care constituie dovada platii.

Durata de livrare


Termenul estimat de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai mult de 15 zile de la data inregistrarii acesteia .


Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor,  procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 3-7 zile lucratoare, dar nu mai mult de 15 zile de la data inregistrarii comenzii.