Despre noi

Etichete BrasovImprimam in Brasov la cele mai bune preturi, pentru realizarea de materiale promotionale pentru afacerea ta.


Primim comenzi, atat din Brasov, cat si din tara.

Personalizate cu un print de foarte buna calitate si un design grafic atractiv, autoadezive, autocolante, preimprimate, etichete termice,
etichete textile, coduri de bare in serie etc.

Dorim ca firma dumneavoastra sa beneficieze de servicii fluente si de calitate, de aceea ETITECH SRL se afla intr-un proces continuu de imbunatatire si perfectionare a serviciilor, oferindu-va exact ceea ce aveti nevoie pentru a va diferentia de restul companiilor: calitate, creativitate si profesionalism !

Materialele folosite in realizarea etichetelor de compozitie sunt diverse si se pot alege variatii ale fiecarui tip de material conform aplicatiei finale.

Imprimam la calitate superioara si preturi deosebit de atragatoare.
    Alege sa colaborezi cu ETITECH

- clientii primesc solutii optime, personalizate in functie de cerintele si necesitatile lor;

- oferta de produse asigura satisfactie maxima, asigurandu-se bunuri realizate in conformitate cu absolut toate reglementarile din industrie si potrivit cerintelor pietii (aflate intr-o continua schimbare);

- produsele au o durata de utilizare foarte indelungata;

- se pune accent pe seriozitate, transparenta, flexibilitate si profesionalism;
ETITECH

Suntem o echipa tanara, pregatita sa facem fata noilor provocari, folosim doar materiale de calitate superioara si metode de ultima generatie, pentru ca fiecare client sa fie multumit de produsul finit.


Imprimam si date variabile

- date variabile nedefinite / neordonate

- date variabile definite / ordonate

- coduri in serie